Home sweet home
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
22 Mei 2010 | Nederland, Helmond
Na een reis die iets langer duurde dan verwacht zit ik toch weer veilig in Helmond. De laatste week heb ik nog super genoten in Kathmandu, ik heb inderdaad nog kunnen raften en ik heb nog veel mensen leren kennen. Kathmandu is echt een geweldige stad. Ook hebben we hier de verjaardag van Robert Jan gevierd, dat was echt speciaal!
Zondag ging ik naar Delhi, waar ik in eerste instantie 1 dag zou blijven... Hier ben ik nog lekker uit eten geweest en nog wat geshopt, want dat kan hier heel goed. In Delhi moest ik wel meteen weer wennen aan de opdringerige mentaliteit, die ik in Nepal was vergeten. Zo kwam 's avonds een man van het hotel vertellen dat mijn taxi zo klaar zou staan. Uhm nee, 10 uur in de ochtend! 'Oh sorry, ok dan kom ik morgen wel terug. OH ja wil je nog een tip geven.' Jeeej, dat vraag je toch niet, hij had niet eens iets gedaan! Maar ja, inmiddels durfde ik wel gewoon nee te zeggen. En een pen uit Nederland had ik ook niet, hahaha.
Toen eindelijk de volgende dag aanbrak (het was zooooo heet in de nacht) was ik helemaal klaar om te gaan, kom ik op het vliegveld, is mijn vlucht gecancelled.... vanwege een asrestje boven London.
Oh, en nu? Ze konden natuurlijk nog niks zeggen over wanneer mijn vlucht dan wel ging. Toen was het zelfs nog een probleem om weer van het vliegveld af te komen! Moest er helemaal iemand van de vliegmaatschappij meelopen om me naar buiten te begeleiden. Maar ja, ik kon tenminste nog van het vliegveld, je hoort ook andere verhalen. Eenmaal terug in Delhi, kwam ik gelukkig meteen wat mensen tegen die me hielpen met een nieuwe kamer regelen en in het hotel kwam ik een jongen uit engeland tegen die net aangekomen was uit london (jaloers!), hier heb ik de rest van de dag mee doorgebracht, waardoor het meteen minder erg was. Uiteindelijk heb ik nog best veel van de stad gezien, super mooie riemen gescoord en bier uit een theepot gedronken (omdat ze geen vergunning hadden). Was toch nog een super leuke dag geworden.
De volgende dag hoorde ik gelukkig dat mijn vlucht deze dag wel ging en viel het allemaal heel erg mee. Alleen moest ik vanuit london wel een nieuwe terugreis verzinnen, want mijn ryanair vlucht had ik natuurlijk gemist. Helaas was de nachtbus naar Eindhoven vol, dus heb ik ook nog een hotel weten te scoren in London. En de volgende dag heb ik de eerte mogelijkheid genomen om het water over te steken, wat me in Gent bracht, waar ik opgehaald werd door mijn geliefde Steven en ouders!
Was fijn om in dit heerlijke Nederlandse weer thuis te komen!
Ik zal proberen nog een heel aantal foto's op mn site te zetten en hopelijk kan ik ze snel een keer allemaal persoonlijk aan jullie laten zien!
Tot snel! Heel erg leuk dat jullie mijn reis zo op de voet hebben gevolgt en meegeleeft hebben met het thuisfront!
Dikke kus,
Lotte
22 Mei 2010 - 09:06
Margaret:
Hoi Lotte,
Fijn te horen dat je weer veilig thuis bent aangekomen. We komen zeker binnenkort een keer om je verhalen te horen en je mooie foto's te bekijken.
Geniet nu maar lekker van het thuisfront en natuurlijk van Steven.
groetjes tante margaret, oom leo en siomen -
22 Mei 2010 - 10:30
Jeej, Lotte is back!!! :D -
22 Mei 2010 - 20:01
Joke Martens:
Hoi Lotte,
Goed te horen dat je weer veilig thuis bent gekomen.
Ga lekker nagenieten en we zien je zeker nog wel een keer in Zundert.
groetjes
Fam. Martens Zundert -
24 Mei 2010 - 06:58
Tonny:
Geluksvogel!
Met een koffer en lijf vol oude en nieuwe bagage ben je nu weer in je eigen thuisland. En daar wachten dan je meest dierbaren! Wat een tof stel om je even op te halen....Lotte je hebt een prachtige kans gehad en benut! Zo werkt dat in het leven. Ik ben benieuwd naar je verhalen!
dikke zoen van ons allemaal.